Orchard CMS: Cannot install modules from dashboard gallery

orchardcms

All of this was done on my local machine.

I installed Orchard from within WebMatrix a few days ago (Orchard v 1.3.9)

I installed the Contoso Theme

I followed the instructions for the HelloWorld module and the Simple Commerce Module , and they work fine: this entailed adding modules from the gallery from within the dashboard: like the Code Generation Module

Today, if I try to install any modules from the gallery from within the dashboard, I get the following message with a red background:

Package installation failed.

There was an error installing the requested package. This can happen if the server does not have write access to the '~/Modules' or '~/Themes' folder of the web site. If the site is running in shared hosted environement, adding write access to these folders sometimes needs to be done manually through the Hoster control panel. Once Themes and Modules have been installed, it is recommended to remove write access to these folders.

The remote server returned an error: (404) Not Found.

I go into the Requests section of Web Matrix, and it shows the request to grab the Messaging module:
it says

302.0 Object Moved
Path C:/Users/Rick/Documents/My Web Sites/RickHodder/Packaging/PackagingServices/InstallGallery

GET http://localhost:36700/Packaging/PackagingServices/InstallGallery?packageId=Orchard.Module.Messaging&version=1.3.0&sourceId=1&redirectUrl=%2FPackaging%2FGallery%2FModules

Did the orchard project change the place where the gallery pulls from?
I didnt make any changes to the machine, and I looked in the windows update log, and see nothing that might have change rights.

Any ideas?

Best Solution

I think the issue is that the URL is case-sensitive. I had the exact same issue with the new package URL that Bertrand supplied. However, changing the case feedservice.svc to FeedService.svc fixed this. With this gallery URL, I'm now able to install modules from the dashboard:

http://packages.orchardproject.net/FeedService.svc